Hoeslakens

hoeslakenVroeger werden matrassen altijd afgedekt en beschermd door een onderlaken. Tegenwoordig is er de moderne variant, het hoeslaken, dat elastiek heeft in de 4 hoekpunten, 2 elastieken aan het hoofd- en 2 aan het voeteneinde. Of het heeft een elastiek dat rondom in het laken verwerkt is. Dit eleatiek zorgt ervoor dat het stevig om het matras getrokken kan worden en goed blijft zitten.

Het hoeslaken wordt met gewone matrassen gebruikt maar met speciale afmetingen is het ook te gebruiken met zogeheten boxspringsmatrassen, toppermatrassen en andere formaat matrassen. Het laken is in verschillende stofsoorten verkrijgbaar, van katoen tot flanel.

Op HoeslakenLand vindt u een groot aanbod aan hoeslakens, in vele kleuren, merken, maten en uitvoeringen. Voor ieder wat wils en zeer voordelig geprijsd. Het assortiment van onze webwinkel wordt regelmatig vernieuwd. Hierdoor bent u altijd zeker van de nieuwste producten en meest actuele prijzen. Bezoek onze webwinkel op gezette tijden voor de beste acties en prijzen!

Zoek naar de door u gewenste maat via de zoekfuntie op onze site. Of selecteer uw favoriete merk of kleur via het navigatiemenu. Ook filtert u snel op merk door onderaan de pagina op een merklogo te klikken.

We wensen u heel veel plezier in onze webwinkel. Neem gerust de tijd om alle onze producten goed door te nemen. Waarschijnlijk weet u al precies wat u wilt mocht u nog vragen hebben dan horen we graag van u. We helpen u met alle plezier.

Sommige content op deze pagina is gebaseerd op informatie van externe bronnen zoals Wikipedia.